Despre noi

Respect pentru trecut, încredere în ziua de azi, dedicație față de viitor

La începutul secolului trecut, în orașul Lviv funcționa cu succes o fabrică de carne înfloritoare, care a aparținut unui măcelar numit Karl Gike, străbunicul nostru. Un antreprenor de succes, un om de afaceri corect și o persoană lucidă cu voință fermă, Carl înțelegea perfect că pentru a reuși, ai nevoie de ceva mai mult decât o linie de producție neîntreruptă. Astfel, el a pus bazele unei calități exclusive și inegalabile, pe care o respectăm și în prezent: rețete tradiționale din produse de primă calitate, concordanța cu cele mai înalte standarde, un loc aparte în vitrine și în percepția consumatorilor. În timpul războiului fabrica a fost distrusă și Carl nu a mai reușit să atingă culmile la care a visat.

Cu toate acestea, ideea priorității absolute a calității a rămas vie și, după aproape un secol, aici, în Moldova, noi am repus temeliile afacerii sale pentru a revendica standardele sale de calitate, pentru a readuce oamenilor tradiția consumării unor produse de calitate, pentru a crea o nouă imagine a alimentelor. De mai mult de douăzeci de ani, Pegas muncește neobosit, perfecționându-se zi de zi, încercând să implementeze o nouă cultură a preparatelor din carne. Dedicați profesiei noastre de-a lungul a patru generații de măcelari profesioniști, noi ne-am format o filozofie specială, reguli care ne permit să depășim rutina cotidianului și să cucerim noi culmi, păstrând în același timp tradițiile și idealurile noastre și satisfăcând așteptările dumneavoastră:

Ne păstrăm demnitatea

Noi nu sacrificăm calitatea de dragul cantității. Echipamente inovatoare, dezvoltarea unor tehnologii unice de prelucrare a cărnii, achiziționarea și depozitarea unor produse proaspete de primă calitate – acestea sunt elementele de bază care asigură calitatea de la Pegas și determină statutul companiei noastre.

Satisfacerea cerințelor

Toate materiile prime care sunt folosite pentru fabricarea salamurilor corespund celor mai înalte standarde internaționale ale calității și securității alimentare, cum ar fi 180 22000.

«Gânduri curate, produse curate»

Alegem numai produse ecologic pure pentru a exclude prezența oricăror aditivi în salamurile noastre. Produsele Pegas conțin numai carne naturală de cea mai înaltă calitate.

Simțim, și nu doar cu inima

Fiecare lot de salamuri produse la fabrica Pegas este atent verificat și testat în mod obligatoriu de către personalul nostru.

Atenție pentru fiecare

Compania noastră oferă o atmosferă caldă, prietenoasă, pentru că numai încrederea absolută și respectul reciproc ne permit realizarea unui proces de producție de înaltă calitate la fiecare etapă. Promovăm aceeași politică și în relațiile cu clienții noștri, aprecierea și loialitatea lor reprezentând cel mai important profit al nostru.

Respectul pentru tradiții

Respectăm riguros rețetele tradiționale, până la cel mai mic detaliu, fiindcă numai așa putem asigura gustul unic și irepetabil al produsului. Cel mai important este că rețetele vechi nu prevăd folosirea aditivilor chimici, asigurându-se astfel un produs sută la sută natural.

Munca inspirată

Ne-am stabilit obiective pe care le putem realiza. Nu încercăm să-i depășim pe concurenții noștri - ne străduim doar să fim cei mai buni. Noi nu ne facem datoria – noi tindem să ne realizăm visul. Nu nutrim speranța de a schimba lumea, dar credem că suntem în stare să facem mai bună cel puțin o părticică din viața voastră.